Guacamolemacka

Jag gillar guacamole avskalad och enkel, så att avokadosmaken framträder. I kombination med några komplimenterande extra ingredienser, serverat så här på ett salladsblad är den för avokadoälskaren ett finfint mellanmål. Den som vill ha lite mer blandad kompott kan med fördel tillsätta fintärnade tomater, färsk koriander och kanske lite tärnad paprika.

Guacamolemacka

  • 2 avokado
  • saft från 1 lime
  • 1 klyfta vitlök, pressad
  • salt
  • cayennepeppar

Skala och kärna ur avokadon. Mosa med en gaffel, tillsätt resten av ingredienserna och blanda. Servera på ett stort romansalladsblad.

~ av eanie på 06 november 2010.

Ett svar to “Guacamolemacka”

  1. […] Guacamacka […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: