Rawsa juice

Jag närmar mig de mörkare tonerna av rosa, men det här hörrni är så gott! Vardagslyx på hög nivå, och nyttigt med gott om C-vitamin och antioxidanter, dessutom.

Till ovanstående har jag delat två granatäpplen som jag bankat kärnorna ur med träslev över en bunke. Kärnorna har jag sedan kört i min råsaftcentrifug. Lite vatten har jag också tillsatt, då smaken annars kan bli mäktig. På det sättet får man ju mer också!

~ av eanie på 27 oktober 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: