Samtidigt, i en annan del av staden…

Det är väldigt lite action på den här bloggen just nu. Men det betyder inte att det är total raw food-stiltje hos oss. Tvärtom njuter vi ordentligt av råkost i sommarvärmen. Vi äter mycket ur Douglas Grahams 80/10/10 (80/10/10-inspirerade egna påhitt snarare än att vi följer menyerna) för det är så gott med en fruktig sallad när man kommer hem en kväll med hetta nästan på tropisk nivå: praktiskt, snabbt och enkelt.

Erica gillar vi också. Vi har lagat oss igenom hela hennes Raw food på svenska, vartenda recept. Ja, det gick ju inte så där på en vecka. Varför detta receptrytteri? Därför att det är så enkelt. Man behöver inte hitta på och planera, utan bara välja några recept och se till att man har de sällan-svåra-att få-tag-på ingredienserna hemma. Perfekt för lata sommardagar. Raw food made easy. Beauty in a bowl.

Annonser

~ av eanie på 19 juli 2010.

4 svar to “Samtidigt, i en annan del av staden…”

  1. Nice!

  2. Cool sponsrad länk som har mycket med ditt inlägg att göra: ”träffa svenska tjejer nu”

  3. Förklaring till min kommentar: i slutet av ditt inlägg dök en sån där adwordannons upp med texten ”träffa svenska tjejer nu” . Jag tyckte att det var smått absurt att någon räknat ut att din blogg var ett bra ställe att lägga upp reklam för en fejkdejtingsajt (oj vad svengelskt det blev ;-)).

    Det var bara det.

    Mysigt verkar ni ha det dock!

    Kram!

  4. Visst är det så – äter sig genom sommaren gör man ju, men alla behöver vi ju lite bloggpauser… Hoppas ni har en fin semester! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: