Bockhornsklöver

~ av eanie på 29 mars 2010.

2 svar to “Bockhornsklöver”

  1. Koolt! Mina broccolifrön börjar så sakteliga komma loss nu. Igår såg jag dock bilden på din tabboleh på groddad quinoa och trillade dit, så nu står även sånt i blöt här hemma. :)

    Bockhornsklöverfrö har verkligen en säregen smak, blir de mildare som groddar?

  2. De är ganska kraftiga i smaken som groddar också, speciellt om man tar dem tidigt. Om man har dem i annan mat blir de mer som krydda i det hela, eller så kan man blanda dem med t ex alfalfa. Jag tycker bättre om dem nu än första gången jag smakade, så man vänjer sig nog också lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: