Bananglass

Jättekul att det börjar dyka upp svenska inspelningar om raw food och levande föda i videoform! Nu väntar jag bara på lite svenska podcasts också!

Den här sortens glass är superenkel och snabb att göra, och jättegoda att äta. Min favorit är choklad (always), kakao framför carob, men båda funkar. Hallon är också gott, och att strö olika saker på, t ex kokos, cacao nibs, hackade hasselnötter… Det kan kännas tufft men det är bara att smaka sig fram.. =)

Nedanstående fina video (pedagogisk med food in action!) kommer från Henrik och Jessica på Raw Food-resan.

Advertisements

~ av eanie på 24 maj 2009.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: