Vad Fylking sa

Aakok

Äntligen! Fick preciiis en inbjudan från Fejsbåcken angående öppnandet av Astrid & Aporna: Kök, som vi väntat med spänning på här nere i Södern. Men nu händer det! Officiellt slår portarna upp 11/3 redan och ingen hemsida än vad jag kan hitta, men här ligger restaurangen; Bergsgatan 20 i Malmö. Och jag som tills nyligen bodde alldeles runt hörnan.. Möllan I miss you!

Det är en stor following på det här, ska bli spännande att höra omdömen och läsa i bloggosfären. Och smaka maten, så klart!

Malmöitiska vegan-profilen Björn Gadd från Vegankrubb.se, min nästmestaste vegbloggfavvis (hade man blitt inbjuden till smygöppningen kvällen innan hade det kanske vatt #1…), är inblandad vilket bådar gott. Läs mer om restaurangäventyret här och här.

Om än inte raw så är Astrid och Aporna: Kök veganskt, och det är ju en utmärkt början. Det snackas eko, det snackas fair trade, juicer, smoothies, sallader (mm mm), så nåt ska väl kunna hittas levande. Dock inte så här levande… tack j-h som la upp nedanstående klipp på forumet. Missar en del kul när man inte kollar TV…

Annonser

~ av eanie på 06 mars 2009.

2 svar to “Vad Fylking sa”

  1. Vi vill gärna lära oss mer om Raw-food på ap-köket! Kom in och önska och informera oss!

    Tack för de fina orden! Requesta att få komma på tjuvöppningen så fixar vi såklart det, har bara bjudit in de närmaste vännerna.

    Vi ses!

  2. Åh, celebert besök, välkommen! Jättekul att ni är intresserade av raw food, och att ni öppnar ö h t. Stort ögonblick för Malmö.

    Tack för möjligheten till gate crashing, men jag kom på en ännu bättre idé: hade varit kul att ha vår nästa lilla raw-träff hos er, när det finns luckor i bordsbokningarna. Så kan vi sampla vad ni redan har (innan vi börjar önska ändringar). Stort lycka till med premiären!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: