Supercharge Me!

Ni har säkert sett Morgan Spurlocks intressanta och stundtals lite äckliga film Super Size Me. Jenna Norwood bestämde sig för att göra motsatsen till vad Morgan gjorde och istället för att äta onyttig mat äta nyttigt (raw) under 30 dagar. Resultatet blev dokumentären Supercharge Me! som du hittar via hennes hemsida. Där finns också bl a en massa små videosnuttar (se ovan och nedan) med material som blev över när dokumentären var ihopklippt, men även annat hon filmat och vill dela med sig av på ämnet raw. I dagsläget är där drygt 50 olika klipp, de flesta 3-5 minuter långa, med allt från vad raw food är till hur du skär sallad effektivt + intervjuer, recept mm mm. Du kan lyssna på dem som podcasts eller titta på videorna via dator eller iPod/liknande spelare med skärm. Perfekt när du står och väntar på bussen =)

Här kan du se hur du gör en hälsosam rå variant på Veggie Fried Rice. Du har lite drygt 3 minuter på dig att gissa hur gammal Don ”The Dragon” är, och sen ytterligare 4 att smälta det:

Annonser

~ av eanie på 06 februari 2009.

2 svar to “Supercharge Me!”

  1. Jag gjorde det här receptet på veggi fried rice idag, och det blev väldigt lyckat! Jag var tvungen att modifiera litet eftersom jag inte hade allt hemma, så det blev salladslök istället för lök och jag hade ingen ingefära hemma så det fick jag vara utan… Man kan nog variera den här rätten rätt mycket. Sesamoljan och tamarin ger härlig smak!

  2. Man tager vad man haver sa visheten som var Cajsa Warg (eller därom tvistas, men det ligger så bra i mun) och jag instämmer. Modifiering är bra, gör ofta recept billigare och framför allt lättare. Och kanske t o m godare. Kul att det blev gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: